sobota 25. augusta 2007

10 vecí, ktoré na tebe nenávidim

Ďalší film, ktorý patrí podľa mňa medzi najlepšie. Dokázala by som ho pozerať aj 15- krát za sebou . :) Sestry Stratfordové sú ako voda a oheň. Biancu zbožňujú všetci chalani na škole . Problém je však v tom, že Bianca nesmie randiť , dokedy si aj jej staršia sestra Kat nenájde frajera. Tak sa Bianca rozhodne, že ju dá dokopy s tiež nie veľmi znesiteľným chalanom. Nakoniec sa do seba zaľúbia a môžu byť radi, že ich dala Bianca dokopy. :)

Denník princeznej


Ak máte aj vy radi Denník princeznej ta sa vám vôbec nečudujem. Je to úžasný film, no ešte lepšie sú knihy. Mám doma všetky knihy Denníka princeznej a jej pokračovania a sú úžasné, aj keď film je takisto dobrý. Mia zistí, že je princezná Genovievská. Musí sa učiť princeznovským zásadám a akoby toho ešte nebolo dosť, nemá ani kúsok súkromia, prenasledujú ju novinári a dokonca má aj osobného strážcu. Teším sa na ďalšie filmové pokračovania . Aj vy??? ;)

50- krát a stále po prvýkrát

Film, ktorý si nesmiete nechať ujsť ! Henry Roth je sukničkár , ktorý sa nechce viazať, až kým ju nestretne. Uňho je to láska na prvý pohľad a tak sa s ňou začne rozprávať . Dohodnú si na zajtra večer také posedenie v tej reštaurácii, kde sa spoznali , no ona ho zajtra nespozná. Vtedy zistí, že ma iba kratkodobu pamät, takže sa jej vlastne opakuje deň stále dookola. Jednoduch treba vidieť :)

Láska nič nestojí


Super film. Ešte len dnes som ho videla a už som sa rozhodla, že o ňom napíšem. Jeden chalan Alvin sa chcel stať populárnym, preto zaplatil jednej populárnej babe na škole aby s ním akože chodila 2 týždne. Tieto týždne prebehnú raz dva a Alvin je najpopulárnejší chalan na škole a baby ho jednoducho žerú a to len vďaka Paris, ktorá s ním akože chodila a vyzdvihla ho do populárnej skupiny. Po 2 týždňoch jej povie, že na druhý deň sa spolu rozídu, ale tak, aby o tom vedela celá škola, no aby si udržal svoju hrdosť. Keď príde Paris do školy, ona sa s ním nechce rozísť a tak mu povie , že sa s ním musí rozprávať. On, nič netušiaci, že to myslí naozaj jej povie , skôr na ňu nakričí, že on je slobodný a môže si robiť čo chce tak nech mu láskavo dá pokoj. Rozíde sa s ňou a jej kamoška povie, že aj ona by chcela takého chalana tvrďasa. Začne s ním flirtovať a pozve ho na rande. V piatok je párty na pláži a idú tam len tí populárny, čiže aj on. Každý tancuje podľa neho , no Parisin priateľ sa s ňou rozišiel pre neho , tak chce aby mu povedal pravdu. On sa však robí, že pravda je len to, čo si vymysleli a tak sa rozhodne , že pred všetkými povie naozajstnú pravdu. Každý sa mu otočí chrbtom. Na basketbalový zápas príde aj on a jeho kamoši, ktorých predtým odvrhol pre slávu . Jeden populárny chalan začne na jeho kamoša kričať, že prečo sedí na mieste pre slávnych a Alvin sa ho pred celou školou zastane a odíde. Ona si vtedy uvedomí, že ho má rada a pobeží za ním a skončí sa to bozkom. :) Finish

piatok 24. augusta 2007

Komix Violet


Je to super sci-fi film. Podľa mňa by ste si ho určite mali pozrieť. Je to vlastne o takej mladej žene Violet, ktorá je nakazená vírusom . Tento vírus je niečo ako upíri vírus a tí, čo nie sú nakazení sa chcú zbaviť všetkých týmto vírusom nakazených . Ona zistila, že na túto chorobu je nejaká zbraň a tak ju získa. Zistí, že je to dieťa, ktoré pre ňu nie je nebezpečné a tak sa ho rozhodne chrániť a na konci jej to dieťa povie kód, ktorý ju može vyliečiť a to dieťa si adoptuje.